toinen lomapäivä alkanut,ja aurinkoiselta näyttää tämäkin,ja todella kuuma päivä jälleen tulossa.Ihanaa,on kesä isolla Koolla! Me tytöt syötiin terassilla aamupala,niin kuin muutkin päivän ateriat näin kesäaikaan.Kirjoittaisin tätäkin ulkona,jos meillä olisi kannettava.Tuo pieni piha on just sopiva meille,enempää en jaksaisikaan laitella. Marjapensaista oon saanut istutettua musta- ja punaherukan sekä vadelman,mutta kirsikka (kääpiö-) jää syksyyn.nyt on liian kuuma,että se menestyisi,alkukesästä tai syksyllä parempi istuttaa nuo. Ensimmäiset metsämansikat on Ella saanut syödä omasta puskasta,jonka sain kollegalta.

Sisällä olisi hommia ihan hurjasti,mut tällasilla helteillä ei kannata nyhjätä koko päivää sisällä,kyllähän sitä ehtii sitten sadepäivinä syksymmälläkin vaatekaappeja siivota. Nautitaan nyt ulkona olosta. uunin käyttäminenkin nostaa vaan entisestään tätä hurjaa sisälämpötilaa,joten enimmäkseen tehdään ruokaa grillaten, ihan vaan pienellä pallogrillillä,mutta maukasta sillä tulee, ja ompahan se hitaan grillaamisen nautinto.

Eilen saatiin varattua lomamatka Torremolinokseen viikoksi,tuossa kuun puolivälissä lähdetään.Ei ollakaan käyty vielä Espanjan mantereella,niin nyt päästään ihan Etelä-Espanjaan.   Mennään Puente Real-hotelliin,tasokas ja perheystävällinen,ja hintaan kuuluu all inclusive, joten sekin vielä vapauttaa, kun ei tarvitse joka välissä lähteä hotellilta etsimään ravintoloita,eikä kuljettaa pankkikorttia mukana. Ihan mahtavaa olla edes yksi viikko vuodesta ilman pyykinpesua ja kokkausta.Se on tosi suuri nautinto. Ellan kans ollaan tehty jo niin monta matkaa,että sen suhteen ei ole mitään stressattavaa.Ensimmäisestä lennosta lähtien on sujunut niin hienosti,että taitaa olla tyttö luotu lentämään.Tai no,ei oo vielä siipiä kylläkään kasvanut...  Meidän yli lentää paljon koneita, ja Ella huomioi ne.Usein sanoo,että mennään äkkiä kyytiin,lennetään Titinalle-konserttiin.Taisi olla joulukuinen konsertti sitten aika vahva kokemus,kun vieläkin muistelee.

Kello käy kymmentä, täytyykin hypätä ulos,ettei tuu nyhjättyä sisällä enempää.Tänään täytys käydä hommaamassa ötökkäverkkoa,että voisi nukkua ikkunat auki.Hyttysiä ei ole,eikä montaa kärpästäkään,mutta orava saattaa vaikka tullakin avoimesta ikkunasta,ja kävipä tänä aamuna naapurin kissa pöydällä.Menin keittiöön,niin kissa hyppäsi ikkunasta ulos. Varaston katossa on nopeasti kokoa kasvanut ampiaispesä.Touhutaan niin paljon takapihalla,sehän on meidän kesähuone,että ajatuskin siitä,miten kookkaaksi se kasvaisi loppukesään mennessä,pelottaa.Voisiko silloin enää viettää pihalla aikaa rauhassa.Oon niin herkkä pistoille (tytsystä puhumattakaan),että ei kiitos yhtään.Täytys vaan kehitellä sotasuunnitelma pesän tuhoamiseksi.Ainakin suojavarustus täytyy olla,ja ajankohtana myöhäinen ilta.Super raid-pullo täytyy hankkia,ja se hyttyspäähine,ennen kuin uskaltaudutaan sitä hävittämään.